Huisartsen

 

image uitroepteken Om de verspreiding van het COVID-19 virus tegen te gaan heeft de overheid de ziekenhuizen strikte richtlijnen opgelegd, met name de annulatie van alle niet-dringende afspraken.

Omwille van deze maatregel zijn wij genoodzaakt om het inboeken van afspraken via de website tijdelijk stop te zetten en worden alle niet-dringende afspraken geannuleerd.

 

Verwijzersportaal

Via het verwijzersportaal heeft u de mogelijkheid om patiënten online door te verwijzen naar bepaalde medische diensten of specialisten in het ziekenhuis.

Om een verwijzing of afspraak te boeken kan u hier klikken.

Indien u nog niet beschikt over een user en paswoord om verwijzingen in te geven, kan u tijdens de kantooruren telefonisch contact opnemen op het nummer 089/50.52.00 of mailen naar helpdesk@zmk.be met vermelding van: naam, voornaam, RIZIV nummer en telefoonnummer.

Voordelen

  • Via dit systeem kan u de klok rond verwijzingen voor uw patiënten boeken
  • U hoeft niet langer te bellen om een afspraak te maken voor uw patiënt 
  • U kan uw patiënt meteen een afspraak geven bij ZMK met een schriftelijke bevestiging of u geeft uw patiënt een verwijzing mee waardoor de patiënt zelf online de afspraak verder kan inboeken.

 

  Elektronische briefwisseling

 Gelieve bovenstaand formulier enkel te gebruiken in volgende situaties:

  • U ontvangt nog geen elektronische post van ZMK en wenst dit te activeren;
  • U verandert van softwarepakket;
  • U wenst het volledige dossier van een nieuwe patiënt op te vragen.

Gelieve de betreffende dienst/het betreffende secretariaat te contacteren voor het opvragen/opnieuw doorsturen van resultaten.

 

  • Verwijzersportaal

    Via het verwijzersportaal heeft u de mogelijkheid om patiënten ONLINE door te verwijzen naar bepaalde medische diensten of specialisten in het ziekenhuis.

Webdesign door en Ziekenhuis Maas en Kempen

Disclaimer