Hoe inschrijven voor een gewone opname?

Bij opname meldt u zich op het afgesproken tijdstip aan het onthaal van het ziekenhuis.  Een volgnummer voor opname kan men nemen aan de dienst inschrijvingen/afsprakenbureau. Vervolgens neemt u plaats in de wachtruimte. U houdt het infobord in het oog. Wanneer uw volgnummer verschijnt, begeeft u zich naar het aangegeven loket. De medewerker aan het loket helpt u verder. Na inschrijving begeeft u zich naar de afdeling waar u zal verblijven. De hoofdverpleegkundige of verantwoordelijke verpleegkundige zal u verder wegwijs maken op de afdeling.

In functie van de operatieplanning krijgen sommige patiënten voorrang bij de inschrijvingen.

Keuze van de kamer
Voor uw verblijf in het ziekenhuis heeft u de keuze tussen:
- een gemeenschappelijke kamer
- een tweepersoonskamer
- een individuele standaard kamer
- een individuele standaard+ kamer (Dienst materniteit)
- een luxekamer (Dienst materniteit)
- een luxe+ kamer (Dienst materniteit)

Kamers kunnen niet vooraf gereserveerd worden. U krijgt steeds een formulier aangeboden waarop u uw kamerkeuze schriftelijk bevestigt. Op de afdeling Kindergeneeskunde kunt u, mits een beperkte vergoeding voor de hotelkosten, steeds bij uw kind overnachten. In uitzonderlijke gevallen is er een mogelijkheid om op de andere afdelingen, eveneens mits een beperkte vergoeding voor de hotelkosten, bij uw familielid te overnachten. Neem hiervoor contact op met de hoofdverpleegkundige.

Kostprijs
De kostprijs van uw ziekenhuisopname is afhankelijk van diverse factoren. Via deze rubriek trachten we u zo goed mogelijk in te lichten over de mogelijke kosten.  Lees meer

Webdesign door en ZOL

Disclaimer