Rondleiding nieuwbouw ZMK: volzet

Wegens groot succes zijn al de plaatsen voor de rondleidingen in onze nieuwbouw ingevuld. Voorlopig gaan hier geen uitbreidingen meer aan toegevoegd worden. We gaan ons nu concentreren op de afwerking van de afdelingen en de verhuis naar de nieuwe site.

Graag verwelkomen we u op onze opendeurdagen die in 2017 georganiseerd zullen worden.  De datums hiervan worden binnenkort bekend gemaakt.
In het najaar, na de verhuis, wordt opnieuw de mogelijkheid geboden om rondleiding in groep aan te vragen.

Nieuwbouw

Ziekenhuis Maas en Kempen zal in de toekomst alle ziekenhuisactiviteiten van de campussen in Bree en Maaseik concentreren op één site. Op het grondgebied van de Stad Maaseik zal aan de Diestersteenweg ter hoogte van de Schuurstraat een nieuw ziekenhuis gebouwd worden. We streven er naar om in 2017 de deuren van het nieuwe ziekenhuis te openen.

Het nieuwe ziekenhuis, dat een capaciteit van 226 bedden zal hebben, moet het eerste uitgestrekt laagbouwziekenhuis in Vlaanderen worden. Het unieke bouwconcept bestaat uit 5 grote bouwdelen en wordt volledig geïntegreerd in het omliggende groene landschap. Onderstaande 3D-animatie geeft alvast een impressie van het nieuwe ziekenhuis.

Foto's kan u hier bekijken.

Het inladen van de 3D-animatie kan soms enige tijd duren: gelieve even geduld te hebben.


3D-animatie nieuwbouw Ziekenhuis Maas en Kempen

Webdesign door Bright Sites en Ziekenhuis Maas en Kempen

Disclaimer